1. jrobb57

    jrobb57 New LVC Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 21, 2013
    Location:
    canyon lake
    I'm currently considering a 06 STS with 117000 miles. The current owner said he was driving home when the car quit running, but all the accessories remained on. He tried to start it but wouldn't even turn over, and again all the accessories functioned. Any ideas gang?

    Thanks,

    john
     
  2. Darrell85

    Darrell85 LVC Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 10, 2015
    Location:
    Roxboro
    did he try to turn it over, did it make any sounds like it is trying to start
     
  3. jrobb57

    jrobb57 New LVC Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 21, 2013
    Location:
    canyon lake
    Nope! no response at all!
     
  4. Nyshadow

    Nyshadow New LVC Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 24, 2009
    Location:
    Matthews
    Could Be Electrical. IS the price good?
     
  5. MAC1

    MAC1 Dedicated LVC Member

    Messages:
    682
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Feb 5, 2005
    Location:
    NJ
    It could be anything electrical, so I'm only suggesting what could be the problem. The car has fairly high mileage, so it may be the starter. I just replaced the starter in my '05 STS, and when I removed the positive cable from the starter I noticed it was loose. The reason I decided to replace the starter is because, at the time, I had over 260,000 miles on it, and it would fail to start from time to time, and the situation was getting worse. I feel the starter may still have been okay, except the nut was loose. Since I had everything apart, it was only logical to replace it.
     
  6. jrobb57

    jrobb57 New LVC Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 21, 2013
    Location:
    canyon lake
    Thanks for the suggestion, I'll check it out!
     

Share This Page