1. ridin_low07

    ridin_low07 LVC Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Oct 23, 2013
    Location:
    Bethany, Oklahoma, United States
    I have an 04 DeVille that has a very odd paint issue. Everywhere except for the roof has spiderweb cracks. It almost looks like the paint is splitting. This is a factory paint job and I have never seen this issue before has anyone else?
     
  2. eots44

    eots44 Dedicated LVC Member

    Messages:
    552
    Likes Received:
    43
    Joined:
    Nov 7, 2013
    Location:
    Bayville
    That is odd, do you have any pictures?
     
  3. ridin_low07

    ridin_low07 LVC Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Oct 23, 2013
    Location:
    Bethany, Oklahoma, United States
    uploadfromtaptalk1430587084006.jpg uploadfromtaptalk1430587101111.jpg

    uploadfromtaptalk1430587084006.jpg

    uploadfromtaptalk1430587101111.jpg
     
  4. mikemark8

    mikemark8 Well-Known LVC Member

    Messages:
    412
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Jun 26, 2007
    Location:
    willow grove
    thats usually from too much hardener in my experience, but in a factory paint job? do you know that is a factory paint job?
     
  5. ridin_low07

    ridin_low07 LVC Member

    Messages:
    16
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Oct 23, 2013
    Location:
    Bethany, Oklahoma, United States
    Looking over vehicle history it hadnt been wrecked so I dont see the need for a respray. It sat for quite awhile before I got it
     
  6. eots44

    eots44 Dedicated LVC Member

    Messages:
    552
    Likes Received:
    43
    Joined:
    Nov 7, 2013
    Location:
    Bayville
    Yeah I've never seen factory paint do that before, especially only being 11 years old. Maybe it was repainted because of fading, or someone just wanted a different color, being in an accident isn't the only time someone might want to reprint their car.
     
  7. cornerway

    cornerway LVC Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 7, 2014
    Location:
    USA
    Weird to see some oem paint to have such defect. May be its in oem paint but resprayed with a new top coat.
     

Share This Page