Motor Mount Question

Lincoln Mark VIII

  1. 93mark8rules

    93mark8rules Active LVC Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    4
    Joined:
    May 26, 2016
    Location:
    Paramus
    I have a 94 Mark VIII and the drivers side motor mount, and trans mount are pretty much shot. I get an intermittent thud when I leave a light under moderate acceleration. I called the dealer the original Hydraulic mounts are no longer availible, and I've tried Anchor mounts in the past and they never worked well. What are you guys running? The anchor mounts are the same part number for passenger and Driver could I use a passenger side Mark 8 Mount and just swap the mount into a driver side bracket I figure that probably has to be in good shape?
     
  2. slowmkviii

    slowmkviii Dedicated LVC Member

    Messages:
    5,543
    Likes Received:
    124
    Joined:
    Sep 28, 2007
    Location:
    Elk River, MN
    I just purchased scp solid rubber mounts for my motor as did markviiiedrea.
     
  3. 93mark8rules

    93mark8rules Active LVC Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    4
    Joined:
    May 26, 2016
    Location:
    Paramus
    Does it transmit a lot of vibration?
     
  4. slowmkviii

    slowmkviii Dedicated LVC Member

    Messages:
    5,543
    Likes Received:
    124
    Joined:
    Sep 28, 2007
    Location:
    Elk River, MN
    Mine are not in yet (working on house)
    Eric's should be in within this week
     
  5. Dee Welch

    Dee Welch New LVC Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2017
    Location:
    New Jersey
    Anchor mounts are not good enough, tried it before.
     
  6. 93mark8rules

    93mark8rules Active LVC Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    4
    Joined:
    May 26, 2016
    Location:
    Paramus
    So did any of you guys install the new mounts yet? If you did what do you think?
     
  7. Markviiiedrea

    Markviiiedrea Speed Bump

    Messages:
    4,781
    Likes Received:
    166
    Joined:
    Sep 20, 2004
    Location:
    Bloomington, MN
    Can't tell a difference, I just know one of my old ones was junk. I've got a little more vibration but I think it's from my headers and not NVH.
     
  8. Markviiiedrea

    Markviiiedrea Speed Bump

    Messages:
    4,781
    Likes Received:
    166
    Joined:
    Sep 20, 2004
    Location:
    Bloomington, MN
    Just don't buy fluid mounts. You'll be fine.
     
  9. 93mark8rules

    93mark8rules Active LVC Member

    Messages:
    112
    Likes Received:
    4
    Joined:
    May 26, 2016
    Location:
    Paramus
    I find it weird that everyone doesn't like the fluid mounts. I'm finally changing the original one and I have 186k on my car. Weird part is its loose intermittently...
     
  10. Markviiiedrea

    Markviiiedrea Speed Bump

    Messages:
    4,781
    Likes Received:
    166
    Joined:
    Sep 20, 2004
    Location:
    Bloomington, MN
    I just changed the factory ones after 245k, they work fine but when they fail they motor really flops around.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.