Calendar pictures?

Which one is best?

  • 1

    Votes: 11 39.3%
  • 2

    Votes: 0 0.0%
  • 3

    Votes: 17 60.7%

  • Total voters
    28

RodLS

Dedicated LVC Member
Joined
Jul 15, 2010
Messages
1,018
Reaction score
90
Location
Vancouver, WA
I got myself a new camera and still tying to learn how to use it. Are these pictures good enough?

For some reason the angle eyes are coming out purple and the fogs are white even though they both are 6k :confused:

1.
IMG_0247.jpg


2.
IMG_0244.jpg


3.
IMG_0234.jpg
 

Andrizzle

Dedicated LVC Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
5,081
Reaction score
75
Location
Oklahoma
Last one is my favorite.

Are you using an HID kit in the fogs? LED and Bulbs show up differently on camera even though they can be the same temperature.

It looks really good either way. I wish my LED fogs weren't jokes. I had to swithh back to regular bulbs. I looked like I was running strobes once the LEDs heated up. Lol
 

RodLS

Dedicated LVC Member
Joined
Jul 15, 2010
Messages
1,018
Reaction score
90
Location
Vancouver, WA
They are LEDs in the fogs.

The other day I noticed one of mine was doing that as well.
 

Andrizzle

Dedicated LVC Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
5,081
Reaction score
75
Location
Oklahoma
I used to use them all the time. Then they turned into strobes so i stopped. They went from badass. To embarassing.

Not sure what the problem is. I have returned them before and the new ones did the same. And i even opened one and re soldered all the solder points with no dice.

I am wondering if maybe something to do with the LS's wiring is messing with them making them heat up a lot?

Not sure about you guys. But mine became extremely hot once on for a while.
 

manoli

Dedicated LVC Member
Joined
Jan 4, 2011
Messages
1,997
Reaction score
7
Location
Tampa Bay
#3 great location, what kind of camera did you get?

I have Led in the fogs and have have no problems since I got them (vleds), Reason for having mine are so that they match the angels perfect.
 

RodLS

Dedicated LVC Member
Joined
Jul 15, 2010
Messages
1,018
Reaction score
90
Location
Vancouver, WA
Its a Canon Rebel T3.

Mine are vled 6k LEDs and they match the rings perfectly, but for reason in pictures they don't.
 

M4rk

Dedicated LVC Member
Joined
Feb 13, 2010
Messages
2,552
Reaction score
45
Location
Ontario
It's just the exposure level playing tricks. You'll have to create a manual WB profile with a white point of 6000K, then they will look white. You could play around with it for a more blue look.
 

02LincLS

Dedicated LVC Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
1,227
Reaction score
17
Location
N/A
Nice shots with the canon. Background looks a little dark but its probably hard to get just right with those bright lights running and the light paint color.

I just got a nikon D5100 with the 18/55 lens after reading many reviews and seeing a fellow LVC member post some really nice pictures. I got it mainly for an upcoming trip with my family including my daughter who just turned the big 1, but now I'm going to have to wash my car and resubmit an entry before the weekend is up! :p

Oh... and I choose pic 1
 

Tru-Blu

Dedicated LVC Member
Joined
Aug 10, 2009
Messages
849
Reaction score
2
Location
Lambertville, MI
Looks great, Rod. Aside from wheels, our rides are almost identical. Might be overkill for the calendar. I may hold off on submitting an entry (have only done a polls far).
 

RodLS

Dedicated LVC Member
Joined
Jul 15, 2010
Messages
1,018
Reaction score
90
Location
Vancouver, WA
Tru-Blu you should enter. There could never be an overkill of white LSes! With different wheels and a different background it should be fine.
 

LDM

Dedicated LVC Member
Joined
Apr 21, 2011
Messages
776
Reaction score
3
Location
Phoenix
Nice looking LS, great pics too! Voted #3
 

Members online

Top